Căutare

Combinatii de tinute stylish accesorizate cu genti Zevo

Combinatii de tinute stylish accesorizate cu genti Zevo


Primavara vine cu pasi repezi, iar nuantele reci, inchise ale iernii dispar pe zi ce trece. Cat de curand natura ne va incanta ca prin magie cu cele mai superbe nuante de culori, iar tu trebuie sa tii neaparat pasul cu ea. Pana la urma, natura este un bun fashion advisor de la care toti celebrii designeri s-au inspirat in creatiile lor. Zevo iti propune combinatii unice, cu care tu sa faci invidoase toate florile pe langa care treci in aceasta primavara

 

Fii one of a kind cu fiecare combinatie vestimentara

  

In topul culorilor in 2021 se afla nuanta lila, prafuita, care duce cu gandul spre liliacul pe care-l furi copilareste in drumul tau dintr-un copac, mirosindu-l constant si cautand acea floare unica cu 5 petale, pentru un plus de noroc. Rochiile nu se vor demoda nicicand, iar primavara este momentul oportun sa incepi sa le porti. Totusi vremea ramane capricioasa cateodata, deci e bine sa te accesorizezi cu o jacheta din denim sau chiar de piele neagra daca doresti sa obtii un look mai rebel, rock. Optand pentru o non culoare, negrul sau albul, cu imprimeuri interesante a rochiei, ai nevoie totusi de ceva pentru a da un strop de culoare outfitului tau. Geanta ANASTASIA de la Zevo, extrem de versatila, este accesoriul ideal pentru ca tinuta ta sa fie completa si unica, exact ca o floare de liliac cu 5 petale.

 

 

O alta culoare extrem de populara este galbenul, fiind culoarea anului 2021. Primavara asta opteaza si pentru purtarea fustelor alaturi de botine, un top interesant si o jacheta pentru a-ti tine de cald. Fustele de piele neagra merg de minune cu o bluza turtleneck, intr-o nuanta neutra inspre calda, iar geanta noastra moderna Mariela, te va transpune in centrul atentiei fiecarei persoane pe care o intalnesti.

 

Iar pentru cele care simt ca nu se pot adapta unei culori vibrante, pot opta oricand pentru o geanta Zevo bej care sa aduca echilibrul outfitului ales. Iar cu o geanta clasica neagra n-ai cum sa dai gres niciodata, deci alege una Sabrina pentru colectia ta. Vei arata cu siguranta wow de fiecare data!



 

Nu pierde promoțiile și noutățile care te inspiră! Intră în comunitatea noastră Zevo și fii prima care află veștile bune

*Vă rugăm să completati adresa dvs. de e-mail dacă consimțiți să primiți e-mailuri de marketing și sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate. Vă puteți dezabona oricând.

ABONARE

Suna Program: L-V 9-19

Unde ne gasiti?