Geanta de birou - utilitate sau accesoriu fashion?

Geanta de birou  - utilitate sau accesoriu fashion?


Ca femei, ne place să păstrăm un anumit echilibru între toate aceste elemente. Ne alegem cu grijă piesele de vestimentație și încălțămintea. Dar cum rămâne cu accesoriile?

Un accesoriu potrivit poate schimba total orice ținută. De asemenea, cu ajutorul accesoriului ales, putem transforma spre exemplu o ținută casual într-una casual - elegantă.

Cel mai purtat accesoriu de către o femeie este, fără îndoială, geanta. Femeile poartă genți din cele mai vechi timpuri. Dacă la început aceasta avea strict o utilitate practică, acum a devenit un adevărat accesoriu fashion, indispensabil indiferent de ocazie.

După cum am precizat, la început geanta era doar un accesoriu practic, în sensul că era folosită strict pentru depozitarea diferitelor obiecte necesare în cazul unor deplasări. Însă, cu timpul, femeile au început să ia în considerare diverse modele și culori, dând o mai mare importantă acesteia și încercând să o integreze în aproape fiecare ținută.

În zilele noastre, tot mai multe femei au devenit pur și simplu pasionate de acest accesoriu. Sunt femei care cumpără multe genți pentru a le fi mai ușor să le asorteze la diverse ținute, sunt unele care chiar le colecționează și mai sunt și femei care își achiziționează două - trei genți în culori uni, clasice și ușor de asortat la mai multe ținute.

În funcție de stilul pe care îl putem adopta, tot așa sunt și tipurile de genți: casual, elegante, sport etc.

Cum alegem geanta potrivită pentru birou?

În ceea ce privește geanta pe care o purtăm la birou, putem spune că aceasta este de obicei la fel de importantă ca și ținuta. Așadar, pe lângă faptul că trebuie să fie una elegantă, cu un aer profesional, aceasta trebuie să fie și foarte practică.

În primul rând, alegem geanta în funcție de locul de muncă și de mediu. În cazul în care lucrăm de exemplu la o editură, putem opta pentru orice tip de geantă, doar să fie în tendințe și stylish.

Dacă de exemplu lucrăm într-un mediu mai formal, chiar și unul în care purtăm uniformă, trebuie să alegem o geantă mai elegantă și mai profesională. Gențile din piele, în special cele cu formă fixă, bine definită, sunt cele mai potrivite. În acest sens, vă punem la dispoziție o mulțime de genți din gama office din care se poate alege. O excelentă opțiune ar fi geanta Svetlana, o geantă din piele naturală rigidă, disponibilă în 8 nuanțe diferite, putând fi asortată cu ușurință la orice culoare de ținută.

O geantă de birou trebuie să fie, pe lângă elegantă, cât mai practică. Cel mai indicat este să facem mai întâi o evaluare a obiectelor pe care urmează să le punem în geantă pentru a stabili de la început cu aproximație mărimea de care avem nevoie. Sunt femei care sunt adeptele genților de dimensiuni mici, nu și le încarcă cu fel și fel de obiecte, iar atunci pot opta cu ușurință pentru o geantă plic elegantă, de formă dreptunghiulară sau pătrată.

Dacă, în schimb, dorim să punem în geantă și tableta, laptopul și alte obiecte voluminoase, cu siguranță ar trebui să ne orientăm către o geantă mai mare și mai încăpătoare, eventual cu mai multe buzunare pentru o mai bună organizare. O astfel de geantă este și geanta din piele naturală și mânere print șarpe Ela, care dispune de un spațiu destul de generos și este disponibilă în 7 culori.

Un alt aspect pe care trebuie să îl luăm în considerare este ca geanta aleasă să se asorteze cu ținuta pe care o avem. Putem asorta geanta cu hainele, cu încălțămintea sau chiar cu alte accesorii pe care alegem să le purtăm.

Calitatea genții este de asemenea extrem de importantă. Și în ceea ce privește acest aspect, gentile Zevo din piele naturală sunt alegerea potrivită. Fiind extrem de rezistente în timp datorită materialului folosit în confecționarea lor, gențile noastre pot fi purtate de-a lungul anilor fără urme de deteriorare vizibile.

Răsfoiește catalogul nostru de genți și fă alegerea cea mai potrivită pentru tine!

 

Genți ZEVO din piele naturală

Geanta din piele este accesoriul obligatoriu pentru garderoba oricărei femei. Însoțitoarea ta utilă si practică de călătorie, geanta este complementul ideal pentru fiecare ținută, de la ocazii speciale la cele mai puțin formale. Genți office elegante, de umăr, genți shopper și genți de seară încântătoare, rucsacuri din piele atractive, simbol al frumuseții și utilității, toate se adună la un loc, într-un paradis creat special pentru femei.

Lasă-te inspirată de varietățile de stiluri și culori disponibile și alege-ți preferatele: gențile ZEVO de piele sunt perfecte pentru cele care doresc să-și exprime întreaga personalitate printr-un singur detaliu.

Gama de genți pentru bărbați pe care am pregătit-o sunt demonstrația susținerii noastre privind expresivitatea ținutelor pe care le adoptă. Reprezintă totodată o idee excelentă de cadou și o recomandare din partea noastră pentru tine, deci surprinde-i pe cei din viața ta prin modele ce se pliază pe stilurile preferate.

Descoperă lumea ZEVO și bucură-te de produse de înaltă calitate, create cu dragoste și pasiune, special pentru tine.

Aboneaza-te la newsletter si PRIMESTI un voucher cadou de 10%

*Vă rugăm să completati adresa dvs. de e-mail dacă consimțiți să primiți e-mailuri de marketing și sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate. Vă puteți dezabona oricând. *Reducerea obtinuta pentru abonarea la Newsletter nu se aplica la produsele care fac parte din alte campanii promotionale.

ABONARE

Suna Program: L-V 10-19; S 11-16

Unde ne gasiti?