Căutare

Noua colectie de genti ZEVO Toamna Iarna 2019/ 2020 – 4 the woman with multiple PURSEnalities

Noua colectie de genti ZEVO Toamna Iarna 2019/ 2020 – 4 the woman with multiple PURSEnalities

Colectia ZEVO pentru toamna-iarna este un manifest pentru femeia puternica, femeia de cariera, femeia complexa cu personalitate. De data aceasta colectia s-a centrat pe ideea de a crea genti speciale pentru femei speciale, de unde si motto-ul sub care se prezinta aceasta linie: ZEVO Bags - specially created 4 the woman with multiple PURSEnalities.

Cu fiecare geanta creata nu doar intregim o tinuta, ci punem un accent deosebit pe ceea ce suntem, pe ceea ce dorim sa exprimam, pe stilul preferat. Geanta este insasi expresia personalitatii. Ori femeia moderna este activa si are nevoie de o geanta pentru fiecare tinuta a sa, cate una potrivita pentru fiecare context al zilei in care se va regasi. Colectia de toamna ZEVO insumeaza fix gentile expresive ce impresioneaza dincolo de paleta de culori pe care o prezinta.

Din dragoste pentru tine, FALL in love this FALL with ZEVO Bags

Practic nu ai cum sa nu te indragostesti de gentile din noua colectie. Concentreaza ceea ce este esential pentru orice femeie: sa aiba Zambet pe buze, EnergieValoare si Optimism, adica intr-un cuvant ZEVO.

Special create pentru tine, femeia ZEVO, gentile din piele sunt de diferite tipuri, potrivite pentru fiecare personalitate in parte. Cu ce te identifici?

Gentile si ce mesaje subtile transmit acestea despre personalitatea purtatoarei


Cat despre modul in care o porti se pare ca geanta de mana exprima faptul ca acorzi mai degraba atentie stilului decat functionalitatii. Cand o tii cu ambele maini este clar ca tii cont de statut si pozitie. O aparitie luxoasa este a femeii care tine geanta pe brat, denotand ca este puternica si increzatoare in ea, de vreme ce are mainile libere isi permite sa fie multitasking.

Clutch-ul

Femeia care prefera clutch-ul este fie petrecareata, fie prefera mereu sa fie bine imbracata si accesorizata. In orice caz, acest tip de geanta este festiva, un stil elegant, un accesoriu statement. Daca esti organizata si preferi  minimalismul, putine lucruri pe care preferi sa le ai la tine, mergi pe ideea de clutch.


In unele cazuri clutch-ul iti permite sa fii versatila si cu bareta din dotare sa il porti pe umar. Gasesti astfel de tipuri si in colectia ZEVO, aici.

Geanta de umar

In mod cert acest tip de geanta spune despre tine ca esti multifinctionala, practica.  Cu o astfel de geanta poti afisa un look relaxat, organizat si in egala masura sa emani eleganta si incredere in tine. Daca ai tendinta de a o purta in fata vei parea timida, cu o postura defensiva. Totusi acest gen de geanta iti poate oferi o alura cool, dand senzatia de spirit liber. Contributia in acest sens o ai tu, in mod direct.

 


Alege geanta de umar dorita, aici.

Geanta shopper

Geantra shopper iti permite sa fii imprevizibila. Ca si cand nu stii unde vei ajunge in urmatoarele ore, cate activitati vei face in decursul unei zile, dar tu trebuie sa fii mereu pregatita. Prin urmare, acest tip de geanta este perfecta pentru momentele cand ai o intalnire, pentru decizia spontana de a iesi la o cafenea sau in orice alt context.




In egala masura esti constienta despre stilul tau de viata si nu vei dori sa tii dupa tine sacose pentru orice ai avea de cumparat in drum spre casa. Geanta shopper este parte din colectia toamna-iarna 2019-2020.

Alege ce te reprezinta si poarta geanta ZEVO ca pe un accesoriu pretios. Fall in love with ZEVO! Fall in love with you!

Nu pierde promoțiile și noutățile care te inspiră! Intră în comunitatea noastră Zevo și fii prima care află veștile bune

*Vă rugăm să completati adresa dvs. de e-mail dacă consimțiți să primiți e-mailuri de marketing și sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate. Vă puteți dezabona oricând.

ABONARE

Suna Program: L-V 9-19

Unde ne gasiti?