#Universul ZEVO

Posted by andrei.cocotan 31.05.2016 0 Comment(s) Universul Zevo,

CINE SUNTEM

COMPANIE


 

www.zevo.ro este rezultatul unui amalgam de pasiune pentru modă și dorința de a se potrivi într-o piață dinamică plină de provocări . Întotdeauna căutăm să oferim cea mai bună calitate la cel mai competitiv preț . Suntem specializați în producerea și importul de genți, rucsacuri, genți de voiaj , portofele , clutch-uri .Fondat ca business în urmă cu peste patru ani, pornim la un nou drum în 2016 din dorința de a facilita achiziționarea produselor noastre  prin intermediul platformei de e-commerce.


 

Cu o echipă tânără, dar cu experiență, compania noastră este în continuă creștere și este întotdeauna gata să ofere cele mai bune servicii de calitate și eficiență . Odată cu introducerea de vânzări online de genți de mână, portofele și accesorii , compania este chiar mai angajată în satisfacerea cerințelor și construirea relațiilor publice de încredere și cooperare de diferite tipuri .

BRAND  


 

ZEVO este un brand românesc care vă pune la dispoziție produse din piele manufacturate produse în Florenţa , capitala Toscanei fiind renumită în toată lumea pentru tradiţia sa solidă de 400 de ani pentru produsele din piele: jachete, mănuşi, pantofi, poşete, promovată şi ţinută în viaţă de ai săi maeştri. Tradiția de produse din piele „lavorazione artigianale fatte a mano” din Florenţa a cucerit întreaga lume şi noi le-am adus în Romania pentru dumneavoastră.


 

Gențile oferite de www.zevo.ro reflectă dinamism, originalitate și inovație în lumea genților. Născut pentru a satisface o clientelă care în zilele noastre este din ce în ce mai exigentă și caută să se exprime prin obiectele pe care le poartă. Așa că am decis să creăm o linie de genți diferită și rucsacuri și portofele la modă, astfel încât să oferim o gamă largă de produse pentru a satisface tânăra femeie.

PRODUSELE NOASTRE

Genți din piele fabricate în Italia


 

Stil, eleganță și spirit practic pentru a cumpăra online convenabil


 

Grație varietății de modele distribuite de www.zevo.ro disponibile în catalogul nostru online, puteți alege să purtați o geantă diferită pentru orice ocazie. Genți de mână, accesorii trendy indispensabile pentru femeia contemporană, genți de umăr confortabile și rucsacuri originale, elegantul cluctch precum și geanta tip shopper de cumpărături spațioasă. Gențile din magazinul nostru online sunt toate realizate din piele naturală și sunt făcute în Italia, lucrate manual cu tehnici de măiestrie.


 

CALITATE la atingere cu mâna.
Eleganța finisajelor și atenția la detalii


 

Elementele noastre originale din piele vor fi vizibile imediat la prima achiziție. Materialele de calitate și măiestria cu care sunt lucrate manual fac din fiecare geantă un produs finit excelent, care combină designul și calitatea cu un preț foarte accesibil. Frumoase și durabile, gențile noastre din piele au câștigat de-a lungul anilor inimile femeilor care ne-au devenit cliente.


 

VARIETATEA DE CULORI – unul dintre punctele noastre forte


 

O geantă elegantă pentru orice ocazie. Extraordinara varietate de nuanțe disponibile fac din gențile din piele partenerul ideal pentru orice ținută elegantă.


 

FASHION ZILNIC


 

Alegerea accesoriilor spune multe despre o femeie. Un aperitiv, o seară cu prietenii, o întalnire de afaceri. Vor exista ocazii când o geantă din piele naturală vă va ajuta să va afirmați prin stilul propriu de personalitate. Veți fi la modă în fiecare zi datorită diferitelor modele de genți pe care le puteți cumpăra din magazinul nostru online.

Ele sunt rezultatul unei cercetări atente pentru design, materiale și cele mai recente tendințe, în scopul de a oferi produse funcționale și în pas cu moda.

 

Suntem specializați în fabricarea de genți din piele și de portofele de diverse tipuri pline de măiestrie.

Astăzi, datorită magazinului online www.zevo.ro, comercializăm genți din piele făcute în Italia, la un cost extrem de competitiv .

 

Materialele folosite pentru genți și portofele sunt în mare parte din piele naturală dar și piele ecologică (PU, PVC) cu țesături în diverse imprimeuri și procese, inclusiv: flori, gravate, laminate, țesute, matlasate, imprimeu piton, crocodil, cu dungi , carouri, buline, modele geometrice, etc.