Despre noi

Producător, importator și distribuitor genți damă din piele naturală confecționate în Italia din piele de calitate superioară, Magazinul Tău de Genți www.zevo.ro pledează pentru un concept de genți elegante, la modă, cu design modern, accesibile din punct de vedere preț, extrem de purtabile și de o calitate foarte bună.


Pe www.zevo.ro găsiți peste 150 de modele de genți din piele naturală și ecologică, disponibile într-o gamă variată de culori.


Fondat ca business în urmă cu peste 6 ani, acesta a evoluat de la vânzarea directă, spre punctul de a vinde produsele online, iar în 2016 am pornit la un nou drum din dorința de a facilita achiziționarea produselor noastre  prin intermediul platformei de e-commerce.


zevo.ro se adresează persoanelor ce apreciază eleganța prin simplitate și calitate.


Mentionăm că puteti comanda online, pe e-mail sau telefonic produsele preferate, si dacă vreți să vizualizați produsele, să le probați, să le ridicați personal, ne puteți vizita în showroom-ul din Bucuresti, Calea Dorobanti 55-57.


Geanta, aparent un accesoriu căutat doar pentru funcționalitatea sa, este unul dintre elementele semnificative ale garderobei şi imaginii femeii în societate – emblemă a afluenței financiare şi a poziției în societate, depozitar al secretelor purtătoarei, simbol al responsabilitaților ei în continuă expansiune.


Ei bine, gențile sunt cele care ne ajută să oferim o notă catchy ținutelor vestimentare, pentru că oricât de frumoasă ar fi rochița pe care o purtăm sau oricât de elegant ar fi outfitul creat, ele vor fi incomplete fără aceste accesorii rafinate. Mai mult decât atât, geanta este accesoriul vestimentar care nu se va demoda niciodată, asa că o puteți purta cu încredere pentru stilul casual, elegant, office sau business!


Suntem constienți că succesul nostru poate fi construit pe încrederea și satisfacția clienților noștri, de aceea am selectat în rândul nostru o echipă care pune accent în primul rând pe profesionalismul absolut și satisfacția dumneavoastră pe termen lung, iar promptitudinea, seriozitatea și grija pentru detalii ne definesc în tot ceea ce facem.De aceea îți recomandăm să faci o comandă pentru modelele și culorile care te interesează. Noi te sunăm pentru confirmare!
ZEVO este o marca inregistrata a Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, conform articolului nr. 112835, acordat in temeiul Legii nr. 84/1998.


Vezi certificat ISO