Impachetare cadou

O geantă Zevo cadou, gata de dăruit!

Zevo îți împachetează cadourile cu drag! De acum înainte, poți trimite cadouri deosebite celor dragi, împachetate frumos de Zevo.  


Zevo îți va împacheta frumos cadoul ales într-un săculeț pentu protecție geantă, pungă de hârtie cadou și o felicitare, iar cadoul tău va fi livrat în cutie de carton.

 Tot ce trebuie să faci:

  1. Alege un cadou din suflet, cum numai tu știi.
  2. Bifează în checkout căsuța “împachetare cadou”.
  3. Spune-ne numele și adresa persoanei dragi.
  4. Scrie-i o urare aleasă.
  5. Cadoul va ajunge la fericitul destinatar, alături de o felicitare personalizată cu mesajul tău.
  6. Vei fi ușurat să afli că serviciul a costat doar 12 lei,  iar coletul a ajuns în maxim 2 zile lucrătoare.
Genți ZEVO din piele naturală

Geanta din piele este accesoriul obligatoriu pentru garderoba oricărei femei. Însoțitoarea ta utilă si practică de călătorie, geanta este complementul ideal pentru fiecare ținută, de la ocazii speciale la cele mai puțin formale. Genți office elegante, de umăr, genți shopper și genți de seară încântătoare, rucsacuri din piele atractive, simbol al frumuseții și utilității, toate se adună la un loc, într-un paradis creat special pentru femei.

Lasă-te inspirată de varietățile de stiluri și culori disponibile și alege-ți preferatele: gențile ZEVO de piele sunt perfecte pentru cele care doresc să-și exprime întreaga personalitate printr-un singur detaliu.

Gama de genți pentru bărbați pe care am pregătit-o sunt demonstrația susținerii noastre privind expresivitatea ținutelor pe care le adoptă. Reprezintă totodată o idee excelentă de cadou și o recomandare din partea noastră pentru tine, deci surprinde-i pe cei din viața ta prin modele ce se pliază pe stilurile preferate.

Descoperă lumea ZEVO și bucură-te de produse de înaltă calitate, create cu dragoste și pasiune, special pentru tine.

Aboneaza-te la newsletter si PRIMESTI un voucher cadou de 10%

*Vă rugăm să completati adresa dvs. de e-mail dacă consimțiți să primiți e-mailuri de marketing și sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate. Vă puteți dezabona oricând. *Reducerea obtinuta pentru abonarea la Newsletter nu se aplica la produsele care fac parte din alte campanii promotionale.

ABONARE

Suna Program: L-V 10-19; S 11-16

Unde ne gasiti?