Căutare

Dar ce, barbatii nu merita genti frumoase si la moda?

Dar ce, barbatii nu merita genti frumoase si la moda?

Am tot vorbit despre gentile pentru femei, dar ce-ar fi sa se alature lumii Zevo si barbatii? Chiar si acestia au nevoie de genti pentru diferite scopuri, de aceea noi ne-am gandit sa cream o colectie definita de bun gust, rafinament, eleganta si modernism. Aceeasi calitate, aceeasi atentie la detalii, practicalitate si rezistenta, regasesti si in gentile pentru barbati.

Pentru barbatul care are job la birou, pentru barbatul care iubeste sa calatoreasca, pentru barbatul ce se plimba des, pentru barbatul care nu pleaca niciodata de acasa fara laptop, pentru fiecare exista cate o geanta Zevo perfecta. Iata mai jos o lista cu gentile preferate ale clientilor Zevo:

Geanta laptop din piele naturala neagra Sebastian


Un laptop este o investitie financiara destul de mare, deci acesta trebuie protejat atunci cand il iei cu tine in calatorii. Geanta pentru laptop Sebastian este perfecta pentru acest scop. Dispune de doua toarte, dar si de o curea de umar pentru cand obosesti sa cari geanta in mana. Aceasta este detasabila si ajustabila, avand o lungime maxima de 143 cm. Compartimentul interior este spatios, dispune de doua fermoare interioare multifunctionale si un buzunar cu fermoar. Pe partea frontala a gentii se regaseste un alt buzunar ce se inchide cu capsa. De asemenea, geanta are si un compartiment separat ingust, cu inchidere de tip arici, pentru incarcator. Aspectul gentii este timeless, minimalist, pielea este texturata si detaliile metalice o fac sa iasa in evidenta.

Rucsac din piele naturala neagra Iulian 

Acest rucsac merge de minune cu geanta mentionata anterior, fiind asemanatoare in design. Aceeasi piele texturata, cu fermoare metalice, un aspect pe cat de simplu, pe atat de contemporan si versatil. Forma sa este rotunjita si este un accesoriu in tendintele anului, ideal de luat atat in calatorii scurte, cat si lungi. Dispune de un buzunar frontal cu fermoar, maner si doua bretele de aproximativ 95 cm lungime. Ai destul loc sa iti pui in el toate lucrurile esentiale.


Un altfel de rucsac - rucsacul Corneliu



Daca si tu tii cont de moda si ai un fashion sense bine dezvoltat, atunci rucsacul Corneliu nu trebuie sa lipseasca din colectia ta. Este la fel de functional ca si celelalte rucsacuri ale noastre, insa acesta difera prin aspectul sau. Pielea naturala sauvage, de culoarea coniacului este in topul trendurilor in acest an. Iar partea fermoarului principal este neagra, pentru a evidentia si mai bine aceasta nuanta superba a rucsacului. Merge de minune cu o tinuta casual, in special cu haine albe sau bleu, mai ales daca sunt din in. Si cum hainele din in sunt must have si in aceasta vara, acest rucsac iti va completa perfect outfitul. Ideal ar fi sa ai si o pereche de mocasini in aceeasi culoare pentru a te face remarcat cu adevarat. 


Geanta de calatorii din piele naturala David

Aceasta geanta de voiaj se regaseste in catalogul nostru in nuantele gri, bleumarin, bleu si negru. Desi este de dimensiuni mici, este atat de incapatoare ca nici nu iti va veni sa crezi si chiar te vei intreba ce te-ai facut fara ea pana acum. Combina stilul casual cu cel sport si evident acelasi aspect modern cu care esti obisnuit. Cureaua de umar este detasabila si reglabila, iar lungimea sa maxima este de 140 cm. Dispune de buzunare multifunctionale in interior si alte doua buzunare cu fermoar metalic la exterior. Ideala atat pentru pasionatii de calatorii, cat si pentru cei ce practica sporturi si au nevoie de ceva util in care sa-si care echipamentul.


Geanta pentru laptop si documente din piele naturala Stefan


O geanta de tip servieta, pentru un barbat care are un job la birou sau o afacere de succes. Este fabricata din piele naturala Saffiano, utilizata chiar si de alti producatori celebri cum ar fi Prada, Fendi, Michael Kors si multi altii. Geanta este prevazuta cu doua compartimente despartite printr-un buzunar central cu fermoar. Dispune de curea reglabila si detasabila, buzunare multifunctionale in interior, unul lateral cu fermoar si unul cu fermoar la exterior. Geanta vine chiar si cu o husa ce o va proteja de praf inclusa. Este disponibila in 3 nuante, bleumarin, negru si maro. 


Toate acestea, dar si multe altele le poti descoperi in categoria noastra de genti pentru barbati. 

Nu pierde promoțiile și noutățile care te inspiră! Intră în comunitatea noastră Zevo și fii prima care află veștile bune

*Vă rugăm să completati adresa dvs. de e-mail dacă consimțiți să primiți e-mailuri de marketing și sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate. Vă puteți dezabona oricând.

ABONARE

Suna Program: L-V 9-19

Unde ne gasiti?