Căutare

GDPR

Nota de Informare privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal (aplicabila din 25 mai 2018)

Protectia datelor dvs. cu caracter personal este deosebit de importanta pentru noi. Prin prezentul document dorim sa va informam cu privire la scopurile si modalitatile operatiunilor de prelucrare a datelor dvs. cu caracter personal in relatia cu zevo.ro, precum si cu privire la drepturile dvs. in calitate de persoana vizata.

In general, zevo.ro prelucreaza datele cu caracter personal furnizate direct de dvs. cu ocazia solicitarii unui produs sau a unui serviciu..

Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara pentru incheierea comenzilor plasate online, in caz de refuz zevo.ro neputand sa onoreze comanda.

In situatiile de prelucrare automata zevo.ro garanteaza dreptul dvs. de a obtine interventie umana din partea zevo.ro, de a va exprima punctul de vedere si de a contesta decizia prin adresarea unei solicitari in acest sens pe adresa dpo@ zevo.ro.

 

 

Transferul datelor personale catre tari terte

In cadrul relatiei de colaborare vanzator-client cu dvs.,  zevo.ro  ar putea fi pusa in situatia de a transfera datele dvs. personale catre tari terte (din afara Spatiului Economic European). In acest caz, zevo.ro se va asigura fie ca transferul se face catre o tara care asigura un nivel adecvat de protectie, fie va lua garantii suplimentare adecvate de protectie a datelor dvs. personale, cum ar fi implementarea de clauze contractuale standard aprobate la nivel european sau reguli corporatiste obligatorii.

Pentru a obtine mai multe informatii despre garantiile aplicabile in caz de transfer catre o tara terta sau pentru a obtine o copie a acestora, puteti transmite o cerere la sediul zevo.ro din SECTOR 2, STR. PUIETILOR, NR.44, CAMERA NR.2 sau la adresa de e-mail dpo@ zevo.ro.

Durata stocarii datelor cu caracter personal

Datele dvs. cu caracter personal sunt stocate pe perioada necesara pentru a respecta diversele obligatii legale sau reglementare.

 

Drepturile dumneavoastra in calitate de persoana vizata

In calitate de persoana vizata, aveti urmatoarele drepturi:

·         de acces – puteti obtine informatii in legatura cu prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, precum si o copie a acestora;

·         la rectificare – puteti solicita completarea sau actualizarea datelor datele dvs. cu caracter personal in cazul in care sunt incomplete sau inexacte;

·         de a fi uitat – in anumite situatii, puteti solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal;

·         la restrictionarea prelucrarii – in anumite situatii, puteti solicita prelucrarea conditionata a datelor cu caracter personal pana la solutionarea anumitor operatiuni referitoare la datele dvs.;

·         la opozitie – in situatia prelucrarii intemeiate pe realizarea unor interese legitime, va puteti opune motivat unei astfel de prelucrari;

·         la portabilitatea datelor – puteti solicita transmiterea datelor cu caracter personal furnizate de dvs. si prelucrate prin mijloace automate intr-un format structurat, care poate fi citit automat.

Fiecare drept dintre cele de mai sus se poate exercita prin trimiterea unei cereri scrise, semnate si datate, la sediul zevo.ro din Calea Dorobanti 55-57, Bucuresti sau la adresa de e-mail dpo@ zevo.ro.

In situatia in care considerati ca drepturile dvs. nu sunt respectate, va puteti adresa responsabilului cu protectia datelor cu caracter personal la adresa de mai sus sau puteti depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere si Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

Trăiește emoții la superlativ în compania genților din piele naturală din stocul nostru! Știai că nicicând nu a fost mai simplu și mai practic să fii o oază de eleganță? Convinge-te de acest lucru, plimbându-te cu atenție printre vitrinele virtuale ale magazinului nostru!

Te invităm să faci parte din povestea noastră, achiziționându-ți geanta preferată din piele naturală! Avem grijă să îți oferim, ca de fiecare dată, cele mai bune produse, motiv pentru care mizăm în continuare pe calitatea italiană! 

De la genți office din piele naturală, genți de umăr elegante, genți de mână, dar și uimitoarele genți tip poștaș, toate fac parte din colecția noastră, mult îndrăgită de către femeile din România! Tot la noi vei găsi și o imensă colecție de genți shopper din piele naturală ce promite să te cucerească pe deplin! Nu ne lăsăm mai prejos nici atunci când vine vorba despre gențile de laptop, gențile de ocazie din piele naturală și, nu în ultimul rând, mult îndrăgitele genți de plajă!

Ce ai spune de o reîmprospătare a dressingului? Descoperă toate colecțiile noastre de genți din piele naturală și dă-i un update colecției tale! Dispunem de diversitate la capitolul mărimi, culori, dar și modele.

Toate gențile din colecția noastră sunt împărțite pe categorii sugestive. Așadar, îți va fi mult mai ușor să filtrezi modelele de interes pentru tine. Poți naviga de la gențile de mână din piele naturală direct către cele de umăr, iar mai apoi către gențile office din piele naturală și așa mai departe.

Zevo este și despre cum poți fi versiunea ta ideală prin intermediul rucsacurilor de damă! Pielea naturală este materialul definitoriu și în cazul lor, iar la capitolul modele, imaginația ne definește! Paleta de culori aferentă rucsacurilor de damă din piele naturală promite să te surprindă plăcut!

Aducem și în atenția publicului masculin o colecție super de rucsacuri din piele naturală, dar și de genți din același material de neprețuit! Ferocitatea ta exprimată prin eleganță poate fi cel mai bine pusă în evidență prin intermediul genților din piele naturală pe care ți le pune la dispoziție. Același lucru îl putem spune și despre gențile de călătorie, dar și cele de umăr.

Pentru atunci când vrei să combini eleganța cu stilul casual, rucsacurile bărbătești din stocul nostru îți vin în ajutor! Descoperă chiar acum stocul nostru extins de rucsacuri și alege de acolo modelele pliabile pe atitudinea ta!

Avem deja pregătite pentru ține noutăți și la capitolul încălțăminte de damă. Ce ai spune despre o pereche de pantofi din piele naturală? Sau poate că preferi o nouă pereche de sandale din piele naturală care să te completeze pe toată perioada sezonului estival? Te întâmpinăm cu recomandări premium și la capitolul teniși - alitații tăi pentru zilele în care stilul casual te definește! Tot la Zevo găsești colecții cool de cizme și ghete din piele naturală - perfecte pentru a face parte din tablourile ținutelor tale! 

Aboneaza-te la newsletter si PRIMESTI un voucher cadou de 10%

*Vă rugăm să completati adresa dvs. de e-mail dacă consimțiți să primiți e-mailuri de marketing și sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate. Vă puteți dezabona oricând. *Reducerea obtinuta pentru abonarea la Newsletter nu se aplica la produsele care fac parte din alte campanii promotionale.

ABONARE

Suna Program: L-M-V 10-19; M-J 10-17

Unde ne gasiti?