Termeni & Conditii


Te rugăm să parcurgi cu atenție termenii și condițiile ce privesc utilizarea acestui site. Acest document va fi denumit în continuare „Acordul”. Utilizarea site-ului reprezintă acceptarea acestui Acord. Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica acest Acord oricând, fără o notificare prealabilă. Ca atare, te încurajăm să revezi acest acord de fiecare dată când utilizezi site-ul. Dacă nu ești de acord cu acești termeni de utilizare, te rugăm să nu folosești site-ul.


Tranzacțiile pe site


Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă plasată pe site. Putem atât limita, cât și anula cantitățile comandate. În cazul în care vom modifica sau anula o comandă, vom încerca să te anunțăm, contactându-te pe adresa de e-mail și/sau la numărul de telefon furnizate de tine în momentul în care ai efectuat comanda.


Conținutul site-ului


Site-ul și toate materialele de pe site, inclusiv texte, imagini (ilustrații și fotografii), elemente de design și videoclipuri sunt deținute și controlate de ZEVO FASHION SRL. Poți folosi site-ul și conținutul său exclusiv pentru uz personal, necomercial. Nu ai voie să reproduci, publici, transmiți, distribui, afișezi, modifici, vinzi sau exploatezi în niciun fel conținutul site-ului. Site-ul și conținutul său sunt destinate promovării produselor și serviciilor societății comerciale ZEVO FASHION SRL. Site-ul este controlat și operat de ZEVO FASHION SRL cu sediul în Str. Gloriei 151E, Com. 1 Decembrie, Jud. Ilfov.


Comentariile, recenziile, feedback-ul și alte observații ale utilizatorilor


Toate comentariile, feedback-ul, sugestiile și ideile transmise către ZEVO FASHION SRL – www.zevo.ro online, prin e-mail sau prin poștă – vor deveni și vor rămâne proprietatea ZEVO FASHION SRL. Dezvăluirea, trimiterea sau oferirea oricărui tip de comentarii constituie cesionarea către ZEVO FASHION SRL a tuturor drepturilor patrimoniale de autor asupra lor, iar ZEVO FASHION SRL nu va avea nicio limitare în utilizarea acestora, în scopuri comerciale sau de orice altă natură.


ZEVO FASHION SRL nu are și nu va avea obligația de a:


(1) păstra recenziile confidențiale;


(2) plăti despăgubiri pentru oricare din recenzii;


(3) răspunde la oricare din recenzii.


ZEVO FASHION SRL are dreptul, dar nu este obligată, să monitorizeze și/sau modifice orice comentariu. Prin utilizarea site-ului ești de acord să nu încalci nici un drept al unei terțe părți, incluzând drepturile de autor, de marcă înregistrată, de intimitate sau alte drepturi. În plus, ești de acord să te asiguri că recenziile tale nu conțin calomnii, materiale abuzive sau obscene, nici viruși sau alte programe care ar putea afecta operaționalitatea paginii web. Nu ai voie să folosești adrese de e-mail false sau să pretinzi că ești o altă persoană. Tu ești responsabil în exclusivitate pentru recenziile scrise de tine. ZEVO FASHION SRL nu își asumă nici o responsabilitate și nu poate fi trasă la răspundere pentru comentariile scrise de tine sau de o terță parte.


Erori, inexactități și omisiuni


Uneori, se poate întâmpla să existe informații pe site-ul nostru care conțin erori de ortografie, inexactități sau omisiuni cu privire la disponibilitate sau la descrierea produselor, prețurilor, promoțiilor și ofertelor. Ne rezervăm dreptul de a corecta erorile, inexactitățile sau omisiunile și de a anula comenzile care s-au plasat în condițiile unei informații incorecte de pe site, oricând, fără o notificare prealabilă.


Culori


Facem tot posibilul să afișăm culorile produselor care apar pe site cât mai aproape de realitate. Nu îți putem garanta, însă, că ecranul monitorului tău va afișa cu exactitate aceste culori.