#Universul ZEVO

CINE SUNTEM

Povestea Zevo

"Zevo, mai mult decât o afacere: Pasiune"

Am descoperit frumuseţea lucrului în piele. Tot ceea ce facem are o picătură din sufletul nostru şi acest lucru transformă clienţii noştri în prieteni.
Proiectul Zevo Bags, povestea designer-ului Alexa Murteza, este cusută cu minuni , aş numi-o “o revelaţie divină“, şi cu multă dăruire. A pornit în anul 2012 din dorința de a-mi petrece cât mai mult timp alături de micuții mei și din pasiunea pe care o am pentru design și frumos.
Ceea ce m-a atras spre antreprenoriat a fost acelaşi lucru care alimentează visurile multor alţi fondatori: libertatea. Angajată a unei companii multinaţionale, în momentul în care primul copil si-a făcut apariţia în viaţa mea, s-a produs un declic, iar atunci am decis să construiesc un business care să îmi ofere timpul de care aveam nevoie pentru a fi alături de familia mea. Spiritul de antreprenor l-am moştenit de la mama mea, şi se pare că va fi transmis din generaţie în generaţie, pentru că fiica mea deja desenează genţi Zevo. Astfel a apărut Zevo, un proiect de suflet, “cel de-al treilea copil”, aşa cum îl numesc. Iar strategia Zevo Bags se bazează pe puterea de a ajunge la inimile oamenilor. Genţile ZEVO sunt 100% handmade și tot ceea ce am făcut a fost bine primit de la oameni simpli până la oameni cu potenţial financiar.
Mulţumim clienţilor şi prietenilor noştri pentru că ne-au ajutat să ajungem aici.


Filosofia Zevo

Clienţii multumiţi sunt sensul afacerii. Când un client mulţumit revine sau te recomandă altora, e de bine. Cu o echipă tânără, Zevo este în continuă creștere și este întotdeauna gata să ofere cele mai bune servicii, calitate și eficiență. Pentru a avea garantia calitătii, tinem cont de următoarele aspecte: creativitate, talent, valoarea artistică a muncii, stilul abordat, rafinament, atenţie la detalii. Și asta pentru că în viață toate sunt trecătoare, însă un lucru făcut bine la timp, va dăinui peste ani si ani. Drumul către succes începe cu un brand puternic. Iar Zevo crede cu tărie în lucrul făcut de calitate, care dăinuieşte.

Zâmbet pe buze, Energie, Valoare și Optimism, într-un cuvânt, ZEVO