Căutare

Ce poti oferi drept cadou de Paste unei femei ce iubeste moda? O geanta Zevo, desigur!

Ce poti oferi drept cadou de Paste unei femei ce iubeste moda? O geanta Zevo, desigur!

Sfioasa, cu ceva retineri, se gandeste si primavara sa isi faca aparitia. Asta inseamna ca garderoba noastra se va schimba la 180 de grade. Desi inca suntem in perioada in care unii sunt imbracati cu geaca, altii cu tricou si ne intrebam in minte cui ii lipsesc din “tiglele de pe casa”, totusi un lucru ramane constant indiferent de vremea de afara - accesoriile!


Este momentul sa optam pentru o paleta coloristica mai vesela, sa ne asortam cu florile ce indraznesc sa apara si vibe-ul bun al primaverii. Totul prinde viata in jurul nostru si abia asteptam sa plecam de la munca pentru a ne intalni cu prietenii pe terasa pentru a savura cocktailuri delicioase. Unde este mimosa, acolo esti si tu! 


Aerul acesta de vacanta, felul in care percepem culorile mai stridente deodata, ne pun in miscare rotitele mintii ce au cam ruginit dupa o iarna atat de grea si evenimente ce au marcat istoria. Ai un singur lucru in gand - relaxare binemeritata departe de orasul ce parca te-a secat de viata. Si bineinteles, un girls trip este numaidecat una dintre cele mai bune metode de a-ti “da cu reveneala”. Daca deja v-ati intalnit si ati facut planul de lupta, v-ati sincronizat zilele de concediu si planificat in detaliu itinerariul, este momentul oportun si pentru a face o surpriza femeilor ce v-au inseninat zilele indeajuns de mohorate de pana acum. Avand in vedere si ca vin sarbatorile pascale, este momentul ideal sa faceti schimb de cadouri. Si nu, nu vorbim de Panettone, sticle de prosecco, desi n-ar strica nici acestea. Ofera drept cadouri de Paste, accesorii de care prietenele se vor bucura tot restul vietii - gentile Zevo!


Geanta Zevo - la fel de trainca precum prietenia voastra


Nu credem ca exista vreo femeie pe aceasta planeta care sa nu se bucure atunci cand primeste o geanta. In special daca este una din piele naturala. Chiar si cele ce nu sunt avide de moda neaparat, nu pot contesta utilitatea unui astfel de accesoriu, fiindca sa recunoastem, ne place sa caram tot ce ne trebuie si chiar si lucruri extra in caz de se iveste vreo urgenta. 


O geanta din piele naturala Zevo va rezista o viata sau mai mult de atat. Intretinuta corespunzator, va avea mereu acelasi aspect placut. Este o investitie inteleapta, intrucat alegerea accesoriilor din imitatie de piele vor capata in timp un aspect fad si chiar se vor coji, facand geanta inutilizabila si va fi necesara alta achizitie. 


Poarta mereu primavara in suflet si la bratul tau!


Descopera pe site-ul nostru colectia de genti primavara-vara 2022 si alege atat pentru tine, cat si pentru femeile dragi din viata ta gentile ce stii ca se vor potrivi gusturilor fiecareia. Tine cont si de faptul ca, in articole anterioare am discutat si despre culorile anului. Am fost intampinati de o explozie de culori si ce anotimp mai bun exista ca sa le implementezi in outfiturile tale, daca nu primavara?!


Pentru femeia care este sufletul petrecerii, motivul vostru de a rade cu lacrimi si de a va tine de burta, cea care din orice situatie intunecata reuseste sa va scoata si sa va faca in mod triumfator sa zambiti autentic, mergand mereu pe premisa “Altii au murit si n-au patit nimic” sau “ Aia e”, o geanta de piele roz sau o geanta de piele rosie este cea potrivita. Pai nu va coloreaza ea viata, cand credeti ca totul a fost distrus si nu va mai puteti reconstrui, plangand in hohote? Tot ce isi doreste este sa te vada fericita!

Pentru femeia care este mereu cu capul pe umeri, iti ofera bune sfaturi, te mentine cu picioarele pe pamant si pe care nu o poti pacali niciodata ascunzandu-ti starile interioare, o geanta de piele albastra este potrivita. Ea are o voce si personalitate calma, oferindu-ti parca o imbratisare ce iti disipeaza starile anxioase chiar si cand sunteti la distanta si vorbiti la telefon. Insa, la fel precum marea, sub tot calmul se afla si o parte involburata si asta se revede din loialitatea si inversunarea cu care apara o persoana draga. 


Pentru femeia care e mereu pozitiva, pe care ori de cate ori o vezi este ca o gura de aer proaspat, care te molipseste cu energia sa radianta ca soarele si simti ca parca va cunoasteti dintr-o viata anterioara, potrivita ar fi o geanta de piele galbena sau o geanta de piele verde. Ea mereu vede partea plina a paharului, spiritul ei mereu tanar te face sa te conectezi cu copilul tau interior si sa nu iei viata asa in serios. 

Pe oricare dintre aceste prietene stii ca te poti baza oricand, indiferent de ce problema intampini si la orice ora vor fi acolo pentru tine. Iar ele merita genti pe care se pot baza o viata intreaga, iar acelea sunt gentile Zevo! Daca totusi prefera alte culori vesele, cu siguranta noi nu ducem lipsa de varietate de nuante si modele.

Nu pierde promoțiile și noutățile care te inspiră! Intră în comunitatea noastră Zevo și fii prima care află veștile bune

*Vă rugăm să completati adresa dvs. de e-mail dacă consimțiți să primiți e-mailuri de marketing și sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate. Vă puteți dezabona oricând.

ABONARE

Suna Program: L-V 9-19

Unde ne gasiti?