Căutare

Cum sa porti o geanta

Cum sa porti o geanta

Ei bine daca pana acum v-am tinut conectate la acest univers al formelor si culorilor si v-am oferit recomandari despre alegerea gentilor, nu trebuie sa uitam nici despre cum se poarta concret un astfel de accesoriu. Exista atat reguli de bune maniere despre purtarea unei genti, cat si reguli nescrise despre cum sa porti o geanta, in functie de tipologia acesteia. 

Trebuie sa sublinem ca modul in care porti o geanta si in general preferintele despre acestea spun multe si despre personalitatea purtatoarei. 

Codul bunelor maniere despre cum sa porti o geanta


Atunci cand te asezi la masa, indiferent ca esti alaturi de sefi, prieteni, de colaboratori, geanta nu o vei lasa pe masa, chiar daca aceasta este una dintre cele mai frumoase genti cu care te mandresti. Este de prost gust de asemenea sa o lasi pe jos, pe podea. Asadar, loc este pe scaun. Mai mult decat atat, geanta nu sta pe spatarul scaunului, exceptia fiind cand acesta este indreptat spre perete. 

Putine dintre voi poate stiu ca de fapt gentile se poarta mai mereu pe partea stanga si asta dintr-un motiv practic mai degraba - de dragul socializarii, saluti sau faci cunostinta cu cineva si vei folosi mana dreapta. 

Gentile de ocazie, de tip clutch sau plic se vor purta numai in mana, iar atunci cand te vei aseza la masa aceasta va sta fie in spatele tau pe scaun, fie in poala. 

Cum porti o geanta in functie de tipologia acesteia 


Nu poti avea o singura geanta potrivita pentru toate tinutele tale, ci cel putin 3, una eleganta de tip plic sau clutch, una de mana si una de umar. Sunt diferente si despre cum sa le porti corect, in functie de tipul acesteia. 

Genti de mana - au una sau doua manere. In unele cazuri vorbim despre genti de mana versatile ce includ si bareta reglabila pentru a fi purtate pe umar. Pot fi purtate in mana sau pe brat, cele care prefera acest stil fiind interpretate drept femei cu inclinatii spre moda, carora le place sa fie mereu elegante. Astfel de femei denota superioritate.

Geanta de umar - sunt preferate de catre cele care isi doresc sa aiba mainile libere. Pot fi purtate pe ambele parti. De regula definesc femia lipsita de vigilenta, cea care isi doreste sa fie admirata, desi nu este 100% increzatoare in fortele sale. Usor tematoare, practica, femeia care prefera geanta de umar trebuie sa aiba miscari gentile pentru ca geanta sa nu ii cada sau nu fie necesar ca aceasta sa fie securizata cu mana la fiecare pas.

Geanta de tip postas - este cea pe care o porti pe o parte, practica si pentru ca distribuie greutatea si este comod de purtat. Insa se va potrivi mai degraba pentru cele care prefera mai adesea stilul casual. Poate  fi geanta perfecta pentru femeile active, hotarate. O astfel de geanta nu se va purta la spate. 

O geanta mereu potrivita


Din necesitatea de a potrivi corect geanta la tinute diverse multe dintre femei prefera culorile inchise sau clasica non culoare negru pentru acest accesoriu. Nu este gresit intr-o oarecare masura, doar ca rigorile modei s-au tot schimbat. Poti scoate geanta in evidenta cu o pata de culoare. De baza pentru garderoba ta pot fi gentile rosii, maro sau bleumarin, aparte de cele negre, pe care vei reusi cu putin efort sa le combini la orice context vestimentar.

Te asteptam la Zevo sa descoperi colectiile de genti la moda, dar potrivite tie. Pentru ca niciodata nu poti spune ca ai prea multe genti, completeaza tinutele tale cu inca o geanta chic si poart-o corect, acum ca stii si aceste reguli. 


Nu pierde promoțiile și noutățile care te inspiră! Intră în comunitatea noastră Zevo și fii prima care află veștile bune

*Vă rugăm să completati adresa dvs. de e-mail dacă consimțiți să primiți e-mailuri de marketing și sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate. Vă puteți dezabona oricând.

ABONARE

Suna Program: L-V 9-19

Unde ne gasiti?